Афлек бесен на Джей Ло. Искри след раздялата

Актьорът коментира скандалното й интервю

Афлек бесен на Джей Ло. Искри след раздялата | StandartNews.com

Дженифър Лопес тази седмица за първи път проговори за раздялата й с Бен Афлек. По информация на Daily Mail, актьорът не е имал никаква представа, че любимата му жена ще говори за отношенията им публично и интервюто й за пореден път го е разочаровало, но не и изненадало.

Той винаги е бил наясно, че съгласявайки се да споделят любовната си история и подробности от двете си връзки в документалната поредица This is me:Now, Дженифър Лопес ще има много материал за разказване и разделите им ще бъдат дълго предъвквана тема. Факт, с който той вече се е примирил, колкото и да не му е приятен, защото знае, че тя просто си е такава.

Хората се справят със загубата и раздялата по свой начин и това е, което Джен трябваше да направи и Бен трябва да го приеме", коментират източниците на изданието пише lifestyle.bg. Според тях, Афлек пък би предпочел да запази мислите и чувствата си за себе си, както и някои важни подробности за връзката им. Така че явно засега ще знаем само едната страна на монетата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
📝 Sending a transfer from user. Confirm > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=f2107e83b185d4f0ba054593390e5513& 📝
преди 2 часа

hqkanh

Откажи