Адвокат за боя на "Черни връх": Елементарен инцидент

Адвокат за боя на "Черни връх": Елементарен инцидент | StandartNews.com

Боят на столичния булевард "Черни връх" е елементарен инцидент, при който две лица са се спречкали след катастрофа. Това заяви пред Нова тв Павел Чернев, който е адвокат на Симеон Христов, пребил човек, ударил колата му. И уточни, че клиентът му е спокоен и уравновесен човек.

„Важно е да се каже, че жена му е почти осакатена – китката й е раздробена, което също е наляло масло в огъня при неговата реакция. Симеон ми каза, че е бил със силен афект и трудно възстановява събитието", обясни Чернев.

„През 2004 г. Симеон Христов е оправдан от съда за причинена от него средна телесна повреда. В момента той е предприемач и се занимава с частен бизнес", допълни Павел Чернев.

„Сбивания след катастрофи е имало, откакто има катастрофи. Защо някой произвежда от елементарни пътни инциденти хипер новини ми е много интересно. Това е болен медиен интерес", коментира още адвокатът.

Стандарт Нюз припомня, че инцидентът стана вчера в столицата. Симеон Христов, който е криминално проявен, бе задържан от полицията. Той бе заснет от очевидци да бие мъж на "Черни връх" след пътен инцидент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай