Адел спира с турнетата

Певицата закри продуцентската си фирма

Адел спира с турнетата | StandartNews.com

Адел изненадващо закри продуцентската си фирма „Remedy Touring LLP“. Новината шокира феновете на британката и всички се страхуват, че повече няма да видят любимата си певица на сцената. Според „The Sun“ звездата е спечелила милиони от основаването на фирмата през 2015-а до сега. Твърди се, че от ликвидацията тя е изкарала 150 хиляди паунда. За момента няма официален коментар от Адел.

Това обаче не отменя факта, че звездата се кани да пусне следващия си албум, след петгодишна пауза. Агентът и мениджърът на певицата потвърдиха официално щастливата новина, но не можаха да кажат точна дата, на която новата й тава ще излезе. Люси и Джонатан Дикинс учудващо разкриха още, че открили поотделно Адел и всеки започнал да работи с нея, без другия да знае.

„Някой ми каза, че е страхотна и задължително трябва да я видя. Тогава офисът ми беше и моят дом, за това я поканих на чай да се запознаем и нещата веднага потръгнаха“, разказва Джонатан.

„Общ приятел ни запозна и няма да забравя онзи момент. Тя ми се представи като певица и ме попита, дали искам неин диск. Аз се съгласих и още след първата песен бях зашеметена“, допълва Люси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай