Адел отслабнала заради сина си

Певицата е консумирала само 1000 калории на ден, за да свали почти 50 килограма

Адел отслабнала заради сина си | StandartNews.com

Адел е отслабнала, за да бъде в супер форма, посвещавайки се на сина си Анджело, разкри анонимен източник пред списание „People“.

„Тя вече не се чувстваше добре и осъзна, че е време за промяна. Фокусира се върху по-здравословен начин на живот, а не просто да отслабне“, споделя източникът.

19-годишна студентка също разкри пред изданието информация около трансформацията на певицата. Лекси Ларсън споделя, че се срещнала с Адел на остров Ангуила и звездата й казала, че общо е загубила почти 50 килограма от 2018-а насам. Англичанката прекарала 15 минути в компамнията на Лекси и приятелките й, но не пожелала да се снима с девойките, защото Анджело бил с нея – молба, която студентките уважили.

„Когато ни каза колко е отслабнала, онемяхме. Изглеждаше невероятно и адкси щастлива“, разказва Ларсън.

Междувременно бившата треньорка на Адел - бразилката Камила Гудис от Ел Ей, разкри нови подробности около диетата на звездата. Камила споделя, че певицата консумирала само по 1000 калории на ден, което е едва половината от препоръчителната доза за жени. Звездата пиела и много натурални сокове.

„Първата седмица й беше трудно, но всичко това й се отрази много добре. Не е прекалено слаба и изглежда фантастично“, коментира Гудис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай