Activia с нова онлайн общност за здравословен начин на живот

В Activia Summer Club потребителите ще могат да обменят опит и лични впечатления

Activia с нова онлайн общност за здравословен начин на живот | StandartNews.com

Това лято Активиа неизменно остава до своите фенове и продължава да ги подкрепя по пътя към изграждането на балансиран и здравословен начин на живот. Именно с тази идея брандът стартира Activia Summer Club – уникална онлайн общност за споделяне на идеи, полезна информация за здравословен живот и балансирано хранене, както и всичко най-ново от света на бранда.

Като част от Activia Summer Club потребителите ще могат да обменят опит и лични впечатления, а и да спечелят редица вълнуващи награди. Чрез онлайн и офлайн активности, сред които йога тренировки на открито, live уебинари и др., Активиа ще акцентира върху важността на грижата за здравето на корема и това как да се чувстваме добре отвътре и отвън. Activia Summer Club e уникално лятно приключение, в което ще има много радост, вкусна храна, спорт и страхотни предложения за здравословна почивка. Всеки желаещ може да се присъедини към групата тук: Activia Summer Club.

Като част от лятната си кампания, Активиа продължава да вдъхновява своите потребители с все по-смели и разнообразни предложения. Този сезон марката предлага два нови плодови вкуса – Гуава и драконов плод и Киви, манго и банан, предлагащи на потребителите комбинация от свеж плодов вкус, кремообразна текстура и милиарди пробиотични бактерии Bifidus Actiregularis. Лимитираните предложения са в специални цветни опаковки и са налични в търговската мрежа в цялата страна.

„Нашата мисия като компания винаги е била да предлагаме здравословни продукти, които помагат за балансираното и пълноценно хранене на цялото семейство. Стремим се да вдъхновяваме и мотивираме потребителите, затова не спираме да създаваме нови продукти и да бъдем иновативни. Новите ни летни предложения са доказателство именно за амбицията ни да предлагаме разнообразна селекция от вкусове, така че да отговорим на променящите се нужди и предпочитания на хората.“ – сподели Даниела Узунова, изпълнителен директор на „Данон Сердика“.

Популярен като един от най-иновативните брандове за свежи млечнокисели продукти у нас, Активиа присъства на българския пазар с разнообразна селекция от вкусове в категориите натурална, плодова, пълнозърнеста, био, закуска и напитка. Всички продукти съдържат закваска с Лактобацилус булгарикус, Стрептококус термофилус и уникалната бактерия Bifidus ActiRegularis. Богатата гама на марката е специално подбрана, за да задоволи вкусовете на потребителите навсякъде по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай