78-годишен наш баща на близнаци шокира всички с този съвет!

Какво каза по въпроса Алекси Радев

78-годишен наш баща на близнаци шокира всички с този съвет! | StandartNews.com

Уникална изповед на наш сънародник, която хората трябва да прочетат!

Алекси Радев, който стана баща на близнаци на 78 години, даде ценни съвети на мъжете.

Той е старши спасител и треньор по айкидо и джудо, и работи в модерен курортен комплекс в Свети Влас.

Среща съпругата си Наталия на плажа в Слънчев бряг и тя му ражда близнаци, които кръщават Ростислав и Дарина.

За майката това са първите деца, а Алекси има и двама големи синове от първата си жена.

Радев е категоричен, че деца могат да се правят и до 100 години, и съветва да се положат и необходимите усилия и да се вземат мерки.

Аз мисля, че мога да живея 120 години. Аз съм се приготвил психически да ги стигна тези години, а може и повече. Ако някой ме пита как се чувствам сега, аз спокойно бих му казвал, че се чувствам като един ретроавтомобил, който колкото повече остарява, толкова по-силен става и скъп, призна за Нова Тв Алекси.

Аз се чувствам много корав за годините си и бих казал на мъжете, че могат и до 100 години да се чувстват добре, стига да водят един нормален начин на живот. Бих им казал, стягайте се и правете деца, добави той.

На плажа действително срещнах най-важния човек в живота ми. Това е сегашната ми съпруга, която се оказа такова чисто и неопетнено същество, че я разделям от другите жени. Тя ми роди и две хубави деца, каза още Алекси.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bonth12
преди 1 час

Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 800 000 евро при процент от 1% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес: bonthierry373 @gmail.com

Откажи