3 зодии ще се къпят в пари през октомври

Представителите на зодиакалния знак ще имат усещането, че сънуват

3 зодии ще се къпят в пари през октомври | StandartNews.com

 Октомври идва с пълни шепи за представителите на някои зодиални знаци. Нямаме търпение да споделим с вас кои са късметлиите, според предсказанията на звездите.

Везни

Везните са първата зодия, която ще се чувства като галеник на съдбата. Представителите на зодиакалния знак ще имат усещането, че сънуват, дори на моменти ще се стряскат от кардиналните промени в живота си. Не е изключено да получат щедро наследство или пък да бъдат повишени в службата и именно на това да се дължи късметлийският им период.

Близнаци

Втората зодия, на която ѝ предстои да се почувства като звезда, стъпваща на червения килим, са Близнаците. Те, за разлика от останалите зодии, ще бъдат леко смутени в самото начало, защото няма да проумяват с какво са го заслужили. Бързо обаче ще свикнат с промените и това ще бъде единствено в тяхна полза и ще допринесе за по-спокойните им дни.

Овен

Овните са последната зодия, за която октомври ще е магически месец, от гледна точка на финансовото благоразположение. Още в началото на идния месец Овните ще получат солидно постъпление в банковата си сметка, което автоматично ще рефлектира върху самочувствието им, пише actualno.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай