Вторник,

21-годишен продава черния си дроб, за да живее като бохем

От: Администратор -
A
A
A

21-годишният Александър Григоров от Кочериново шокира с потресаващата обява, че продава черния си дроб, за да води бохемски начин на живот. Александър написа обявлението в профила си във фейсбук мрежата и очаква оферти на заинтересовани да се сдобият с жизненоважния му орган, съобщава viaranews.com.

Близките и приятелите на Александър изпаднаха в потрес, особено от обясненията му защо е готов да се раздели с черния си дроб. „Омръзна ми този скапан начин на живот, не мога да живея без доходи и без средства. Нямам сигурна и постоянна работа, нямам пари най-вече за мацки, а те дават мило и драго за мъже с възможности. И на мен ми се живее, и на мен ми се карат скъпи коли и мотори, носят ми се маркови дрехи. Как обаче да стане това в тази държава, работа няма никъде или ако все пак човек намери такава, е за жълти стотинки. Парите движат света, най се смея, когато чуя някой да каже – не всичко е пари. Но пък никой не ми казва точно кое не е пари", доверява пред източник на в. "Вяра" Александър.

Пред него той разкри още, че решението за това да продаде черния си дроб взел много трудно и обмислял дълго. „Чувствам се като нищожество, но не виждам друг начин. Жените само за пари говорят и не ги обвинявам. Сигурно са прави. В крайна сметка какво може да им предложи мъж без средства – едно голямо нищо. Опитвах хиляди начини да се впиша в средата на работещите в Благоевград, не става. Не съм мързелив, сменявах работа след работа, просто никъде не плащат подобаващо. Знам, че има много хора, които се нуждаят от органи и те се продават на добра цена. А пък ако се намери пазар на черно за тях, направо си оправяш живота за години напред. Млад съм, здрав съм, органите ми функционират прекрасно и безотказно, възможността да изкарам добри пари от продажбата им е голяма", допълнил още Александър.

Приятелите на младежа го познават като изключителен веселяк и цар на купона. „Той е роден бохем, на него просто му отива да пилее пари. Някои хора се раждат такива. Има осанка, страхотно тяло, красив е. Много момичета са луди по него, но тези пари. Излязат на по кафе, за друго средства няма. А мацките си искат дискотека, заведение, цветя, да ги поглезиш по така. Искат в луксозни и скъпи коли да се возят, чувстват се специални", твърдят още приятелите на Сашо.

По повод на темата обаче за това дали човек може да живее без черен дроб, лекарите специалисти са категорични: „Черният дроб е важната лаборатория за организма. Той е поел всички процеси за почистване на тялото ни. Човек може да живее с един бял дроб, с един бъбрек, без жлъчен мехур, без далак, дори и без стомах. Но както не може да живее без сърце, така е немислим животът и без наличието на черен дроб", конкретизират специалистите.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички