100 врати се отварят пред Лъва, нов живот за Козирога

Ден, пълен с обрати, очаква знаците от хороскопа

100 врати се отварят пред Лъва, нов живот за Козирога | StandartNews.com

Ден, пълен с обрати, очаква зодиите днес. Съдбата отваря 100 врати пред Лъва, но само от него зависи през коя от тях ще избере да премине. Животът на Козирога пък се преобръща на 180 градуса. Какво още вещаят звездите за днес, 5 октомври 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман“.

ОВЕН - Днес сте доста инертни, но се налага да си изпълните това, което сте планирали. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми!

ТЕЛЕЦ - Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души!

БЛИЗНАЦИ - Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! В този ден не бива обвързаните дори да си помислят за флирт. За авантюрите ще си платят прекалено скъпо.

РАК - Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите.

ЛЪВ - Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси!

ДЕВА - Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. На този ден обаче представителите на този зодиакален знак трябва да отделят повече внимание на хората, които  обичат. Да се постараят да ги зарадват!

ВЕЗНИ - Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта.

СКОРПИОН - Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.

СТРЕЛЕЦ - През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи.

КОЗИРОГ - Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си.

ВОДОЛЕЙ - Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия!

РИБИ - Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове!

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай