Зуека стана художник

Първата му изложба вече е факт

Зуека стана художник | StandartNews.com

След края на втория сезон на "Маскираният певец" Васил Василев-Зуека влезе в ново амплоа. Актьорът се изявява и като художник, а първата му изложба вече е факт. 

"Приятели, благодаря ви! В шок съм! Честно! Толкова е хубаво като труда ти е оценен! А още по-хубаво и когато е реализиран! Първите ми 11 картини поемат към новите си собственици! Дано ви топлят", написа Зуека в социланите мрежи. 

Актьорът разкрива, че от години рисува и наскоро планирал изложба в Пловдив, но покрай локдауна събитието се провалило. Затова решил да ги сподели в социалните мрежи. Зуека обаче изобщо не очаквал големия интерес - за един час е продал 11 картини. 

От успеха на картините на Зуека в момента най се радват двете му деца - 6-годишният Стефан и 21-годишната Девина. "Със сина ми сме постоянно заедно играем с тротинетка, разхождаме се в парка или ритаме топка. Имаме си програма. Девина учи в "Куин Мери" в Лондон, завършва Драма, но ще завърши онлайн. Ще прави спектакъл за дипломната си работа, който ще е тук в България. Вече снимахме с нея заедно една късометражна лента, с неин сценарий и режисура. Така че съм много горд и с нея", споделя Зуека пред медии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай