Жанета Осипова проля кръв във Фермата

Късметът прецака плеймейтката

Жанета Осипова проля кръв във Фермата | StandartNews.com

Жанета Осипова първа проля кръв в шестия сезон на Фермата, а накрая напусна и състезанието. Късметът изневери на Мис Плеймейт 2018 докато се бореше с опонентката си Дана. Съперничката й се оказа по-подготвена да се възползва от предоставените й възможности във Фермата.

Жанета пусна кръв още в първата игра, където трябваше да се чупят грънци. Наложи се след играта плеймейтката да бъде прегледана от лекар, но се разбра, че раните са й повърхностни и тя може спокойно да продължи. След това Осипова се прояви на Алманаха, като имаше реално шанс да спечели, но се разсея и след като първоначално поведе с 6:0 тя позволи изравняване в резултата 6:6. Това се оказа и най-оспорваното и добро състезание в тази игра за всички сезони на „Фермата“ при препитването на Алманаха, пише Монитор. Но двете участнички си разделиха по точка и Дана поведе с 2:1.

След това имаше състезание по изравяне на гумени патета. Там плеймейтката се оказа по-съобразителна и бърза и победи. Тя поведе с 2:4, но следващата игра късметът категорично й изневери и Дана си възвърна лидерството с 5:4. Така за пръв път този сезон се стигна до решителната пета битка, в която трябваше да се размотава дълго въже, омотано около далечни греди. Дана се оказа по-свежа и съобразителна и победи с краен резултат 11:4.

Определено този двубой бе най-интересният за зрителите на „Фермата: Пътят на една мечта“. А за мъжете това бе и най-сексапилната битка във всичките 6 сезона на българското риалити. Мнозина съжаляваха, че Осипова излезе от играта. Тя показа и доста сексапил. Имаше и едно паметно къпане.

Преди да влезе във „Фермата“ Осипова призна, че три пъти й е чупен носът и всеки път е бил от жена. Сега тя се прояви като мъжко момиче, макар много от жените във „Фермата“ да я критикуваха заради проявения инат, който те изтълкуваха като капризи.

Накрая Жанета Осипова се разплака и каза, че много се е променила за кратко време и съфермерите й са се превърнали в нейно семейство. Сега щяла да бъде с тях само мислено, когато вечер край огнището вдигат знамето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай