Защо Матю Макконахи отказа роля за милиони

Актьорът съобщи в какви филми спира да се снима

Защо Матю Макконахи отказа роля за милиони | StandartNews.com

Матю Макконахи е отказал роля за 14,5 милиона долара, след като заяви, че вече няма да се снима в романтични комедии. Това стана ясно от автобиографията на холивудския секссимвол „Greenlights“.

„Бях успешен актьор, знаменитост, филмова звезда... Не трябваше да се притеснявам какво ще ям или къде ще живея, но пътят ми в кариерата, персонажите и филмите, в които играя, вече не ме удовлетворяват. Толкова съм отегчен от любовно-комедийните персонажи и световете, в които живеят“, пише актьорът в мемоарите си.

В началото на това хилядолетие той участва с Дженифър Лопес в „Сватбеният агент“ (2001), с Кейт Хъдсън в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ (2003) и със Сара Джесика Паркър във „Фалстарт“ (2006). Той няма нищо против тези филми, но след тях се е докоснал до по-пълен, по-див и по-активен живот с годеницата си Камила.

„Смях се по-силно, плаках по-силно, обичах повече, мразех по-дълбоко и чувствах повече, отколкото героите в тези филми“, пише Матю.

Последните ленти от жанра, в които феновете могат да гледат Макконъхи, са миналогодишния трилър „Фатално затишие “, „Джентълмени“ и комедията „The Beach Bum“. Следващият му проект е втората част на анимационния мюзикъл "Ела, изпей!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай