Вдъхновяващи истории на велики артисти в новата селекция в EON Видеотека

Любителите на изкуството, а и не само, имат възможността да се потопят в света на големите артисти

Вдъхновяващи истории на велики артисти в новата селекция в EON Видеотека | StandartNews.com

Преоткрийте магичния свят на изкуството с новата селекция в EON Видеотека на Vivacom – „Изкуство у дома“. Специалната селекция включва 12 невероятни документални заглавия от каталога на Marquee TV за пръв път локализирани на български език. В част от колекцията ще можете да видите незабравими истории за някои от най-влиятелните художници, актьори и артисти на нашето време.

„Фрида Кало: Вдъхновение и болка“ разкрива света на мексиканската художничка, чиито страст и страдания се отразяват в нейните произведения. „Маурицио Кателан: Истината зад поп изкуството“ представя живота и провокативното творчество на италианския поп артист. В „Яйои Кусама: Безкрайността“ зрителите ще имат възможността да станат част от пътешествието на японската художничка, която превърна своите обсесии в уникални произведения на изкуството.

Марина Абрамович - легендарната сръбска артистка, е в центъра на „Марина Абрамович: в присъствието на твореца “, филм който следва нейния безкомпромисен и смел подход и разкрива не само художничката, но и дълбокото значение на нейната работа. Заглавието „Сър Иън Маккелън: Легенда на актьорството“ пък разказва за кариерата и личния живот на британския актьор, познат с невероятното си сценично и екранно присъствие.

Благодарение на Marquee TV, всички тези вдъхновяващи истории се пренасят във вашия дом. Любителите на изкуството, а и не само, имат възможността да се потопят в света на големите артисти, да преоткрият тяхното изкуство и да преживеят техните най-лични моменти, които продължават да вдъхновяват поколения наред.

Всички потребители на EON FULL и EON PREMIUM имат безплатен достъп до цялото съдържание от Marquee TV, а останалите абонати на EON, които също имат интерес към световните сценични изкуства, могат да заявят Marquee TV като допълнителна услуга срещу месечен абонамент от 16.99 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай