В очакване на Ед Шийрън! Километрични опашки

Чадърите са забранени

В очакване на Ед Шийрън! Километрични опашки | StandartNews.com

Километрична опашка се извива 2 часа преди началото на дългоочаквания концерт на Ед Шийрън, пред централния вход на стадион "Васил Левски", предаде репортер на "Фокус". 

Концертът започва в 20.00 часа, дотогава подгрява феновете Михаела Филева, която е била избрана от екипа на Ед Шийрън да пее преди него.

По страничните входове се минава много бързо. Проверките на личния багаж на зрителите се извършват изключително бързо, чантите не се проверяват, а екипите бързо упътват зрителите към входа. Навсякъде има служители на Fest Team Bulgaria, които помагат на зрителите.

Има драконовски мерки за сигурност.

Чадърите на концерта са забранени, независимо от метероологичните условия.

Въпреки това има хора нарушили забраната, които използват чадъри.

На стадиона вече вали дъжд, а хората са масово с дъждобрани.

Предстои реорганизация на движението около Националния стадион "Васил Левски".

От 20:00 часа на 30.08.2024 г. до 24:00 часа се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, /с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието/ - на паркинга на Национален стадион "Васил Левски“ и на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ между бул. "Драган Цанков“ и ул. "Ген. Гурко 4“.

От 22:00 до 23:30 часа с намалени интервали на движение по линии и с променени разписания ще са трамвайни линии 10, 12, 15, 18, както и автобусни линии 72, 76, 204, 213, 280, 604, съобщиха от ЦГМ.

От 22:00 до 23:30 часа ще има допълнителни влакове, които ще бъдат пускани извънредно при струпване на хора на метростанциите.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай