Трета група в шоуто на 2 март в „Универсиада“

Ice Nine Kills ще подгряват на Papa Roach и Hollywood Undead

Трета група в шоуто на 2 март в „Универсиада“ | StandartNews.com

Предстоящият съвместен концерт на щатските групи PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD е след броени дни. На 2 март в зала „Универсиада“ България ще стане част от европейското турне на бандите, което включва над 20 концерта в 14 държави.

PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD винаги са имали много силна връзка със своите фенове и съвместната им европейска обиколка е изключително вълнуваща не само за почитателите им, но и за самите музиканти.

На 14 февруари тази година излезе новият албум на HOLLYWOOD UNDEAD New Empire, Vol. 1, който е шестият студиен запис в тяхната кариера. Парчетата от албума бързо събраха милиони слушания в стрийминг платформите, а песента Heart of a Champion влезе в колекцията на Youtube  Rock Hotlist.

PAPA ROACH стартираха нова кампания, озаглавена "People of Papa Roach", с която насочват вниманието към огромния си брой фенове по света. В първото видео от инициативата фронтменът на бандата Джейкъби Шадикс чете писмо от тяхна почитателка, която разказва за себе си и каква голяма роля имат PAPA ROACH в нейния житейски път. Групата призовава всеки, който иска да разкаже своята история, свързана с PAPA ROACH, да го направи без да се колебае.

Към шоуто на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София ще се включат и ICE NINE KILLS. Поради включаването и на трета банда към събитието, вратите на зала Универсиада ще отворят в 18:00 часа, а първи на сцената в 19:00 часа ще излязат ICE NINE KILLS.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай