Тейлър Суифт изби рибата с новия албум

Тавата постави няколко рекорда само за 24 часа

Тейлър Суифт изби рибата с новия албум | StandartNews.com

Новият изненадващ албум на Тейлър Суифт "Folklore" се е продал над 1,3 милиона пъти за 24 часа, предадоха от Variety. Звездата съобщи за премиерата на тавата само 15 часа преди да се появи, а вече бележи рекорди.

"Folklore" стана най-стриймваният албум на жена изпълнител в платформата Spotify в рамките на един ден след премиерата си с 80,6 милиона слушания. В сайта Apple Music той е най-стриймваният поп албум за 24 часа с 35,47 милиона слушания. Тавата постави американския и световен рекорд и в категорията Indie/Alternative Streaming в платформата Amazon Music, но подробните данни още не са обявени.

Суифт пазила в толкова дълбока тайна албума си, че дори и от собствения й лейбъл не знаели, че тя се кани да издаде нова музика. Шефовете разбрали за намеренията на певицата едновременно с феновете й, след като тя обяви новината в социалните мрежи, само часове преди премиерата на "Folklore". Всички от екипа на Тейлър пазили проекта в пълна тайна, включително Арън Деснър, с когото поп звездата си партнира в 11 от 16-те песни. Музикантът не посмял да сподели новината дори на собствената си дъщеричка, която е фенка на Суифт. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай