Тайните на французойките

Американка споделя любопитни подробности за изкуството на флирта, грижата за красотата, тънкостите на общуването

Тайните на французойките | StandartNews.com

Във „Французойките не спят сами“ /“Хермес“/  Джейми Кат Калън интервюира много жени и мъже в Париж, за да разкрие основните съставки на френската рецепта за наслада от живота. Авторката споделя любопитни подробности за изкуството на флирта, грижата за красотата, тънкостите на общуването, тайните на магнетичния чар. Защото изискани и загадъчни, французойките са обект на възхищение не само на мъжете, но и на жените по цял свят. Безупречният стил и тайнствен чар обаче не са запазена територия единствено за тях. С малко повече самоувереност и някои хитрини всяка дама може да разгърне своята харизма. Ето и 8 от малките хитринки, които Калън коментира.
1. Мъжете започват да губят интерес, когато разберат, че притежават една жена. Тайната на французойката е в това, че нейният мъж знае, че може да я загуби във всеки момент.
2.Когато мислите като французойка, за любовта няма възраст. Любовта и сексът, привлекателността и красотата не са запазени само за младите.
3.Умът е непреходен. Красотата повяхва. Но умът ще ви поддържа красиви, без значение на колко години сте.
4.Ако вярвате, че сте красива, вие сте красива. Това е проста промяна в мисленето, защото, след като веднъж повярвате, че сте красива, вие се грижите по-добре за себе си.
5. Върнете си правото да бъдете жена, поддавайки се на настроения, капризи и емоции. Животът е много по-забавен, когато не се опитвате да действате уравновесено през цялото време.
6. Най-важното в една връзка е да запазите личността си, да живеете своя живот, а не живота на съпруга си.
7. Любовта е ритуал, на който трябва да се насладиш бавно – точно както се наслаждаваме на добрата храна.
8. Всички ние сме малко французи, когато става въпрос за любов и романтика. Това е така, защото френската култура е култура на женственост и красота, така че с право принадлежи на всички жени по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай