Стефан Диомов съкрушен. Разтърсващи думи за Кирил Маричков

Нека да се спомним за него със светли чувства, призова композиторът

Стефан Диомов съкрушен. Разтърсващи думи за Кирил Маричков | StandartNews.com

Стефан Диомов със спомени за легендата на българския рок Кирил Маричков.

"Нямам думи. Много съм тъжен. Това е изключително лоша вест за хората, като го познаваха. И не само за неговите слушатели, които са многобройни. Цяла България го обожаваше. В една слоя песен той изпя "Аз съм просто човек". Това не е вярно. Той беше голям човек с голямо сърце. Човек, който се раздаваше без остатък. Композитор, текстописец, прекрасен певец с неповторима бленда. Изключителен човек. Много съжалявам за случилото се", сподели композиторът. 

"Той беше истински трубадур. Нещо повече... филантроп. Обичаш хората около себе си. Обичаше дори враговете си. Бог да го прости! Голяма е загубата. Кирчо беше неповторим човек. Пример за всички. Винаги съм му се възхищавал. Как е възможно да се роди човек с толкова качества, толкова дарба и в същото време да бъде толкова добър и честен човек", подчерта Диомов. 

И беше категоричен, че Маричков "Не може да бъде застигнат и не бива, защото той ще си остане една ярко грееща звезда". "Той беше певец на песни, истински песни, които цял народ пееше.  Изключителна лоша вест ни застигна тази вечер. Нека да се спомним за него със светли чувства, защото той беше светъл неповторим човек". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай