Снимат ново "Тексаско клане" у нас

В главната роля влиза звездата от "Викинги" Мо Дънфорд, който остана очарован от българската природа

Снимат ново "Тексаско клане" у нас | StandartNews.com

Следващият холивудски проект, който ще бъде сниман у нас, е ново продължение на култовата поредица "Тексаско клане", предаде "Монитор". В главната роля ще влезе звездата от "Викинги" Мо Дънфорд. Ирландският актьор остана очарован от красотата на столицата и сподели в социалните мрежи няколко снимки от разходката си из София.

View this post on Instagram

A post shared by Moe Dunford (@moe_dunford) on

"Могъщ град на 7000 години. Виждал е много. Радвам се, че минавам“, написа той към кадър, на който позира пред храма „Свети Георги“.

Участват още Елзи Фишър („Осми клас“), Сара Яркин (Нappy Death Day 2U) и Джейкъм Латимор („Лабиринтът“). Само седмица, след като снимките са започнали в България, режисьорите са били изгонени. Братята Анди и Райън Тохил са започнали работа по проекта, но са били уволнени от продуцентите от Legendary заради творчески различия. На 24 август на тяхно мястото е бил викнат Дейвид Блу Гарсия, който ще презаснеме наново всички сцени.

Сюжетът на новото продължение ще се върти около 25-годишната Мелъди, която тръгва на бизнес пътуване към Тексас и взима със себе си малката си сестричка Дрийма, която е прикована в инвалидна количка. Двете са нападнати от 60-годишен маниак. Предвиденият бюджет е 20 000 долара.

Междувременно с пълни сили тече и снимачният процес на "Till Death". Освен холивудската красавица Меган Фокс, у нас заради лентата пристигнаха още Калън Мълви („300: Възходът на една империя“), Джак Рот („Медичите“), Иойн Макен („Мерлин“) и Амел Амийн ("Може и да те съсипя“).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай