Смелчаци стигнаха до водопада Виктория

Компанията от "Звездите сигурно са полудели" спаха на палатки в Найроби

Смелчаци стигнаха до водопада Виктория | StandartNews.com

Участниците в новото риалити "Африка: звездите сигурно са полудели" бъхтиха 30 часа път, за да стигнат до водопада Виктория. Това е началната точка на приключението им, но предизвикателствата започнаха няколко часа по-рано. 15-те известни българи, които имаха куража да се включат в екстремното шоу на bTV, трябваше да изпълнят мисия още на летището в Лондон. Те трябваше да открият своя последен колега чрез решаването на загадка. След това пък Черният континент ги посрещна с авария на летището в Найроби, където те изчакаха полета до Ливингстън в мобилни палатки. При пристигането им в Замбия бяха посрещнати от водещите Яна Грудева и Антон Хекимян, който пък даде тон за химна на състезателите - детската "Хакуна Матата", която пеят Тимон и Пумба. После пътуването им продължава към Ботсвана, където ще са основните снимки. Там играчите ще бъдат оставени на собствените им сили и възможности. За да стигат до определените от задачите им цели, те ще трябва да разговарят с бушмени.

Макар и да разкри двамата от авантюристите, които заминаха за Африка, а именно рапърът Бобо и журналистът Жоро Тошев, телевизията продължава да пази в тайна останалите участници в състезанието. "Стандарт" вече разкри Лора Караджова и Диляна Попова, които са стари дружки. Усилено се говори, че техни съперници са рокаджийката Милена, колежката й Теди Кацарова, ученият пътешественик проф. Христо Пимпирев, писателката Людмила Филипова, журналистът Жоро Милков.

Шоуто ще се снима 38 дни. Последните от участниците - тези, които са стигнали до финала, ще се върнат чак на 2 октомври. Още не е ясно дали заключителният епизод ще се снима в България или в Африка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай