След 19 години: Елън Дедженерис спира токшоуто си

То е отличено с над 60 награди "Еми"

След 19 години: Елън Дедженерис спира токшоуто си | StandartNews.com

Американската телевизионна водеща Елън Дедженерис спира своето токшоу след 19 години на екран, съобщи Ройтерс, като цитира електронното издание "Холивуд рипортър".

Дедженерис е обмисляла решението няколко години. На 11 май тя информирала екипа за плановете си настоящият сезон на шоуто да бъде последен.

"Творческите личности постоянно трябва да се изправят пред предизвикателства - това шоу е страхотно и забавно, но вече не е предизвикателство", каза телевизионната водеща пред "Холивуд рипортър". Тя ще говори за решението си с Опра Уинфри в предаването на 13 май.

През 2018 г. пред в. "Ню Йорк таймс" Дедженерис споделя, че съпругата й, актрисата Порша де Роси я насърчавала да сложи край на натоварената си работа по 180 предавания годишно, но брат й и ръководството на "Уорнър" я убеждавали да продължи да прави шоуто. Тя взела решение да подпише договор за още три години.

Миналото лято в социалните медии бе подета кампания с призив телевизионната водеща да се оттегли от популярното си токшоу след съобщения за враждебна и токсична работна среда за служителите на снимачната площадка.

"Шоуто на Елън Дедженерис" е отличено с над 60 награди "Еми", пише БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай