Сигорни Уийвър се завръща за „Аватар 2“

Очакват ни четири продължения на култовата лента на Джеймс Камерън

Сигорни Уийвър се завръща за „Аватар 2“ | StandartNews.com

Снимачната площадка на „Аватар 2“ беше временно закрита заради пандемията. В официалния Туитър профил на продукцията на Джеймс Камерън обаче продължават редовно да се качват снимки от терена, с които да се уплътни времето, докато работата бъде възобновена. Феновете бяха зарадвани с първия кадър от площадката на любимката си Сигорни Уийвър и колегата й Джоел Дейвид Мур. В продължението и двамата се връщат към оригиналните си роли от първия филм от 2009-а – на д-р Грейс Аугустин и на Норм Спелман.

Бяха качени и снимки на състава и Камерън в действие. На кадрите култовият режисьор може да бъде видян как дава напътствия на актьорите, преди да се потопят в басейн за подводен дубъл.

Джеймс Камерън ще снима общо 4 продължения на мегахита от 2009-а. По филмите се работи в Нова Зеландия. За момента още не е ясно кога екипът ще може да се завърне на терена. За сега се очаква първото продължение да се появи на 17 декември 2021-а. Следващите ленти са насрочени за 22 декември 2023-а, 19 декември 2025-а и 17 декември 2027-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай