Ще се обединят ли Филип и Денис в "Братя"

Антимафиотите са озадачени от затишието на пазара за синтетична дрога

Ще се обединят ли Филип и Денис в "Братя" | StandartNews.com

Драго се бори с противоречиви чувства. От една страна – не се е отървал от своите подозрения относно появата на Филип и личността му като цяло. От друга страна, обаче, той усеща, че има нужда от разговорите с него и тази комуникация му се отразява все по-добре, защото помага да подреди пъзела от детството си. Филип пък вижда доста от своите качества в сина си, но също е толкова объркан, че все още не може да осмисли и овладее емоциите, които бушуват в него, а това силно го тревожи. Без дори да съзнават, двамата са обединени от дълбоко скритата болка по миналото, с която години наред са се опитвали, но не са успели да се справят. Могат ли баща и син да забравят раните и да намерят общ път, обединявайки своите две бизнес империи? Или това е невъзможно, предвид страховете, от които са обсебени и двамата?

Още по-притеснен е вторият баща на Драго – Велин, който е в паника,  след както научава за завръщането на Карамитев в България. Той не може да повярва, че Снежа му е гласувала доверие и се среща с него, но още повече го съсипва факта, че Филип търси начин да се сближи и със сина си, когото е изоставил още като бебе. Отчаян, Велин се опитва да се види с Драго, за да му разкаже за опасенията си. За какво точно иска да го предупреди? Дали ще бъде приет и чут?

Антимафиотите са озадачени от затишието на пазара за синтетична дрога. Разследването на линейките от частната медицинска помощ е в задънена улица, а проверката в склада за възглавници не дава нужните доказателства, че компанията, която ги произвежда, има нещо общо с търговията с амфетамини. Следователите вече са притиснати от началството, което отдавна чака резултати от проточилото се разследване, което не води до нищо. Инспектор Йосифов и колегите му се решават на изненадваща спецакция, с която се надяват на успех. Накъде е насочена атаката им и дали най-накрая ще ги поведе във вярната посока, или ще ги закопае още повече?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай