Сбогуване и неочакван обрат в "Братя"

Смъртта на украинския бос Фьодор Опланчик е шокираща за престъпните среди и поставя тежки въпроси сред повечето подземни босове

Сбогуване и неочакван обрат в "Братя" | StandartNews.com

Смъртта на украинския бос Фьодор Опланчик е шокираща за престъпните среди и поставя тежки въпроси сред повечето подземни босове. Пламен Райков усеща надвисналата заплаха и иска да се види с Топал. Какъв ще бъде хитрият ход на Райков и как реакцията на Денис ще се отрази върху напрегнатата ситуация?

Събитията около кървавото убийство вълнуват сериозно и колегите на Борис в ГДБОП. Той самият се надява на възможност за връщане в отдела, но дали ще успее?

Междувременно, брат му Драго е решен да замине извън България и го кани да се видят за последно. Какво имат да си казват двамата и как срещата им ще повлияе върху техните намерения?

Ива повече от всичко държи да си стъпи отново на краката и да не се предава в този тежък житейски момент. Нейното желание да започне на чисто, откривайки собствена компания, е трудно осъществимо, но тя е готова да се бори до край. Ще има ли такъв шанс?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай