Руса красавица пее със Стинг в София

Чинчила излиза на първи юни с корифея в „Арена Армеец“

Руса красавица пее със Стинг в София | StandartNews.com

Младата поп изпълнителка Чинчила ще видим на сцената преди Стинг на 1 юни в „Арена Армеец“. Тя дебютира през 2019-а със забележителния си сингъл “Elements”, с който  пречупва музикалните жанрове. Прекарва по-голямата част от времето си в Лондон, където се изявява като текстописец и продуцент. Определя себе си като „силна, умна и горда жена“. Нейната кариера е повлияна от множество изпълнители и силни женски икони – Бионсе, Риана, Джанис Джоплин, Арета Франклин.

Европейското турне, планирано от Стинг за 2019-а, носи името My Songs. Концертите в него ще са наистина много специални. Многобройните почитатели на великия музикант ще аплодират ново невероятно и динамично шоу.

"My Songs" е и заглавието на новия албум на Стинг, който излиза на 24 май. Колекцията включва най-обичаните и популярни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния носител на „Грами“, преработени и обогатени в съвременен стил. В разговор за албума той споделя: ""My Songs" е моят живот в песни." Записът включва  модернизирани интерпретации на песни, верни на оригиналните аранжименти, белязали впечатляващата музикална кариера на Стинг като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти. От формирането на бандата The Police през 1977-а със Стюарт Копланд и Анди Съмърс, той непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 милиона записи и редица почести по пътя си. Феновете ще чуят новия свеж подход на Стинг към мега хитове - "Englishman In New York", "Fields Of Gold," "Shape Of My Heart," "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" и много други. Албумът ще бъде придружен от бележки, написани от Стинг, в които той споделя личните истории зад всяка песен и хвърля поглед върху процеса на създаване на някои от най-обичаните на всички времена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай