Роден Де Ниро сред звездите в Африка

Роден Де Ниро сред звездите в Африка | StandartNews.com

Диляна Попова безспорно е фаворит за зрителите на "Африка: звездите сигурно са полудели" според допитването, което направи bTV след старта на риалитито. Но - главно сред феновете от силния пол. Защото дамската аудитория безспорно си падна по Юлиян Костов. "Българският Робърт де Ниро", вече така фенките наричат актьора и модел, роден във Варна. 24-годишният бивш плувец наистина има голяма прилика с холивудската звезда, особено по бенката. Младежът с изваяно тяло е бил 10-кратен шампион на България за възрастовите групи юноши старша възраст, младежи и мъже, както и бронзов медалист от Балканиадата за младежи през 2007 г. заедно с националния отбор на страната. Висшето си образование той завършва в Англия, където в края на 2011 г. става бакалавър по бизнес мениджмънт. Но в този момент вече осъзнава, че това не е неговото призвание, и решава да пробва късмета си като актьор. След оспорвано прослушване, на което се явяват 5200 кандидати, той успява да си извоюва място в Националния младежки театър на Великобритания и е един от малкото чужденци, приети в програмата. Там са учили Даниел Крейг, Орландо Блум, сър Елтън Джон, Колин Фърт. Отначало, с помощта на агент, Юлиян се снима в много реклами за клиенти като Gilette, Sky Sports, Xbox, Batiste, Lucozade и Chevrolet. Сред изявите му има и два музикални видеоклипа. От декември 2012 г. момчето е в България заради главната си роля във филма "Код Червено" на Валери Милев, който ще излезе по кината през октомври. Очаква се да го видим и в ролята на британски злодей в "Корпус за бързо реагиране 2", който ще бъде в киносалоните през февруари догодина. Предстоят му снимките на още 3 филма - две главни роли на английски и една поддържаща на италиански.

Екстремните емоции в шоуто продължават и във вторник, когато групата на Жоро Тошев се впуска в рафтинга. Диляна Попова има неописуем страх от вода и довечера ще бъде любопитна гледка. Единственият, който се забавлява, е Тодор Георгиев. По време на снимките течението отнася лодката към скали и операторът, придружаващ екипа, е изхвърлен зад борда. До него изведнъж се появява и крокодил.

След старта си в неделя вечер "Африка: звездите сигурно са полудели" предизвика интереса на близо 28% от аудиторията (All, 4+). Приключенията и емоциите на 13-те български звезди, които дръзнаха да заминат за Черния континент, са били категоричният избор и на зрителите на възраст 18-49 години, които на 15 септември са предпочели програмата на bTV в часовия пояс 20,00 - 22,00 часа. В тази таргет група bTV отчита близо 27% аудиторен дял спрямо 22,5% дял за прекия конкурент в слота 20,00 - 22,00 часа, съобщават от медията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай