Papa Roach забиват у нас на 2 март

Подкрепа ще окажат колегите им от Hollywood Undead

Papa Roach забиват у нас на 2 март | StandartNews.com

Култовата американска група Papa Roach ще забие в столичната зала Универсиада на 2 март. Бендът е на европейско турне, което включва и спирка у нас. На шоуто си в София Papa Roach ще бъдат подкрепени от колегите си от Hollywood Undead.

Вокалистът Джейкъби Шадикс споделя: „Това турне е може би малко закъсняло – феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с Hollywood Undead и ние ще им дадем това, което искат. Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а нейната публика има неповторима енергия. Наистина нямаме търпение.“

Papa Roach е от най-обичаните банди на нашето време. Групата е създадена през 1993-а в Калифорния, като фронтмен и емблема е невероятният Шадикс. В началото на кариерата си групата определя своя стил като ню-метъл и рап-метъл, а вдъхновение за тях са Nine Inch Nails, Faith No More, Rise Against The Machine.

Американската петорка от Лос Анджелис Hollywood Undead затвърждава името си на музикалната сцена с взривяващите си изпълнения на живо и разбиващи хитове. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008-a, „Swan Songs“, и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, групата печели огромен брой фенове по целия свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай