„Откраднат живот“ се завръща за сезон 10

Системата подлага на изпитание лекарите от „Св. Анастасия“ по време на финала на девети сезон

„Откраднат живот“ се завръща за сезон 10 | StandartNews.com

Феновете на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ ще имат възможност да видят десети сезон с любимите си герои, нови истории и медицински казуси. Голямата новина беше съобщена от продуцента Евтим Милошев и главния сценарист Христина Апостолова.

„Никога не сме предполагали, че „Откраднат живот“ ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото“, сподели вълнението си продуцентът.

Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът да остане в работен режим „на първа линия“, както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в „Св. Анастасия“.

„Беше неизбежно да включим тази тема – най-важното беше да видим как този невидим враг се отразява върху живота на хората“, допълни Христина Апостолова.

По време на финала на „Откраднат живот: Системата“ на 22 май от 20:00 часа по Нова телевизия, зрителите ще преживеят напрегнати обрати и комични моменти с познатите герои. Завръщането на Фотев ще разкрие неподозирани задкулисни игри, които ще изправят доктор Тасев пред най-трудното решение в професионалния му път. Специален гост във финалния епизод ще бъде Димитър Рачков, който ще се завърне в ролята на бащата на Коко, внасяйки хумористична нотка в сериозните теми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай