Остават броени часове до старта на Irida Festival

Локацията е в гр. Бобошево, на терена на бившата х. Пионер

Остават броени часове до старта на Irida Festival | StandartNews.com

Ирида води своето начало от 2021 – ва година, в характерното за фестивала и провеждането му време - средата на месец Юли. Зад организацията му стоят двама души – Камелия Кирилова и Михаел Сладкаров, те са лицата зад образа на IRIDA. Водени от желанието да развият ъндърграунд и рейв сцената в страната ни, за поредна година фестивалът ще предложи две основни посоки на звучене.

Локацията е в гр. Бобошево, на терена на бившата х. Пионер, тази година теренът  отново предлага възможност за къмпингуване, но и опция за разхлаждане в горещите часове, с наличието на естествени извори.

За оформянето на цялата фестивална зона получават много голяма подкрепа от г-н Стефан Тачев /кмет на гр. Бобошево/, както и от цялата община.  Посрещнати с много рабиране и желание за съвместна работа, те са една от най-сплотените и изпълнителни общини с които организаторите на IRIRDA FESTIVAL споделят, че са работили.

До IRIDA FESTIVAL 2024 може да се сигне както с автомобил по нормален, асфалтов път, така и чрез влак. Пътуването с влак и пристигането до фестивала са подригурени от организаторите с  допълнителен транспорт от жп гара Бобошево до фестивалната зона с вътрешен транспорт, който ще има съобразен график.

С main stagе – който ще посрещне psychedelic транс звученето и втора сцена, която ще ни представи hardcore, drum and bass и techno, фествалът за поредна година ще ни срещне с над 40 артисти. Освен с родни диджеи и продуценти, форматът на Ирида е предвидил и международно участие с артисти от – Холандия, Р. Северна Македония, Израел, Русия.

За още новини следете събитието във Facebook.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай