Ново приключение за най-малките в EON Видеотека от Vivacom

С добавянето на Duck TV On Demand, EON Видеотеката вече предлага общо 9 детски каталога

Ново приключение за най-малките в EON Видеотека от Vivacom | StandartNews.com

Vivacom разширява своето съдържание за най-малките зрители с новото предложение Duck TV On Demand в EON Видеотека. Специално създаден за деца на възраст от 6 месеца до 3 години, този нов каталог включва над 20 анимационни и образователни поредици, които са фокусирани върху ранното детско развитие. Цялото съдържание е проектирано така, че да стимулира когнитивните умения и сетивното възприятие на децата чрез използване на визуално разказване, цветни и плавни форми, звукови ефекти и музика. И всяко заглавие е създадено с грижа за подсигуряването на спокойна, безопасна и ангажираща среда, която подкрепя развитието на въображението и креативността у децата.

Каталогът Duck TV On Demand предлага повече от 10 часа анимации, достъпни напълно безплатно за клиентите на EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. Това съдържание е идеално за родителите, които търсят качествени и образователни материали, подходящи за ранно детско развитие. Поредиците в Duck TV On Demand разказват истории без диалози, което улеснява възприемането на съдържанието от децата и насърчава техните естествени способности да разпознават форми, цветове и звуци.

С добавянето на Duck TV On Demand, EON Видеотеката вече предлага общо 9 детски каталога, които покриват нуждите на различни възрастови групи – от най-малките до по-големите деца. Всички тези каталози са достъпни и в защитения профил EON Kids, който предоставя безопасна среда за забавление и учене. С възможността за създаване на индивидуален ПИН, родителите вече могат да бъдат сигурни, че децата им няма да имат достъп до неподходящо съдържание извън профила.

Допълнително, Vivacom предоставя и други възможности за обучение и забавление на децата, като Disney English. Каталогът над 70 с онлайн уроци, които помагат на деца да учат английски език чрез игри и интерактивни занимания.

Така Vivacom не само разширява съдържанието си за детска аудитория, но и дава на родителите спокойствието, че техните деца са в безопасна и образователна среда, която подкрепя развитието им по забавен и интерактивен начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Vivacom е победител в категорията „Ангажиране на служители“ в престижния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards

Vivacom е победител в категорията „Ангажиране на служители“ в престижния конкурс Forbes HR & Employer Branding Awards

Телекомът спечели 2 престижни награди: победител в категорията „Ангажиране на служители“ и финалист в категорията „Привличане на таланти“

Коментирай