Нова порция смях в „All Inclusive“

Надя я очаква изненадващо посещение от София

Нова порция смях в „All Inclusive“ | StandartNews.com

Нова порция смях и добро настроение очакват зрителите в следващия епизод на „All Inclusive“ на 24 април по Нова телевизия. Надя (Йоанна Начева) е поставена пред много труден избор. Най-изненадващо в комплекса пристигат софийско ѝ гадже Тони (Алек Чурчич) с приятелите Яница (Моника Иванова) и Боби (Живко Сираков). Тримата са пропътували разстоянието от София до морето, за да направят специална изненада за предстоящия рожден ден на Надя.

Междувременно, приключенията за Чобанови и Сиромашки продължават. След разочароващото посещение в местния полицейски участък, където те първо подадоха, а след това оттеглиха жалбата си за измама срещу предприемача Такис (Красимир Добрев), семействата не могат да се примирят с несправедливостта. Маститият бизнесмен е замесен не само с фалиралата туристическа агенция, но и със застрояването на един от малкото останали диви плажове в района. Такис си е осигурил достатъчно влияние и успява да мине безнаказано между капките, намирайки вратички в закона, за да постигне своите безскрупулни цели.

Голяма изненада разбърква мислите и на тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Една шокираща за нея случка ще създаде напрежение между двамата с Чефо (Любомир Бъчваров). Местният рибар крие малка тайна, която предизвиква буря от противоречиви емоции с неочаквана развръзка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай