Нов живот за бивша на Афлек! Топ красавицата на Холивуд взе съдбовно решение

Голяма промяна за Ана де Армас

Нов живот за бивша на Афлек! Топ красавицата на Холивуд взе съдбовно решение | StandartNews.com

Бивша изгора на Бен Афлек взе голямо решение за живота си.

Една от най-популярните и красиви актриси Ана де Армас оповести плановете си да напусне Холивуд и да се установи във ферма в щата Върмонт.

Родената в Куба артистка винаги е разграничавала личния си от професионалния си живот, поради което се знаят малко неща за нея в личен аспект.

В рамките на Международния филмов фестивал в Торонто Армас изненада феновете си, когато съобщи, че напуска меката на киното.

В интервю за E!News 36-годишната кубинка разкри причините, поради които е решила да изостави Лос Анджелис.

Смятам, че в днешно време всички искаме да се откъснем от тази лудница, обзела целия свят. Всички бихме искали да имаме възможността да си изградим наше собствено лично пространство. И така за себе си реших да взема това решение, разясни тя.

Армас допълни, че къщата ѝ във Върмонт е разположена насред живописни пейзажи в планината и в същото време е сравнително близко до такива градове като Ню Йорк и Бостън.

„Намерих си местенце, което истински ме кара да се чувствам добре. Това ще е моето малко убежище“, добави актрисата и уточни, че го е намерила през 2020 г., малко след раздялата си с Бен Афлек.

Винаги идва този момент в живота ви, в който осъзнавате, че трябва да направите някаква промяна. За мен този момент настъпи, каза още тя.

Ана де Армас обаче е категорична, че в никакъв случай няма да изостави филмовата си кариера и ще продължи да работи по нови проекти, но предпочита да твори далеч от блясъка, суетата, шума и звездоманията на Холивуд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай