Неограничено забавление с Arena Play в EON Видеотека през юни

През този юни верен помощник за почивката ще бъде богатият каталог от съдържание в Arena Play, част от EON Видеотека на Vivacom

Неограничено забавление с Arena Play в EON Видеотека през юни | StandartNews.com

След дългата работна седмица няма нищо по-приятно от специалните моменти, които отделяме само за себе си за заслужена почивка. Най-класическият и добре изпитан метод за това си остава комфортът на дивана със студена напитка, гледайки любими филми и сериали.  

През този юни верен помощник за почивката ще бъде богатият каталог от съдържание в Arena Play, част от EON Видеотека на Vivacom.

Сред акцентите в Arena Play през юни попадат три нови страхотни документални поредици, озвучени на български език, с които да обогатите познанията си, докато се забавлявате. „В непознати земи“ проследява пътешествията на приключенеца и специалист по оцеляване Клиф Саймън. Ако искате да разберете тайните на най-големите градове в света като например как дубайските небостъргачи се крепят върху пясъка, ви препоръчваме да изгледате „Градове на показ“. Колекцията от епизоди на поредицата „Интересни факти“ ще ви разкрие някои от най-невероятните истории за света, който ни заобикаля. 

Вечните класики също намират място в Arena Play. През юни истинските любители на екшъна могат да се насладят на „Кървав спорт“ например. В него има бойни сцени, романтична история и завладяваща актьорска игра  на Жан-Клод Ван Дам. Филмът проследява младия американски боец Кърт Слоун, който пътува до Тайланд, решен да отмъсти за поражението на брат си.

Част от каталога на Arena Play е и „Роки“ – истински културен феномен и емблематичен за поколения филм, разказващ за пътя към успеха, силата на волята и американската мечта.

За зрителите е на разположение и  „Д-р Клайн“, също озвучен на български език медицински сериал със завладяваща история за пациентите на главната героиня, съчетана с много хумор и емоции. 

 В Arena Play може да намерите разнообразно съдържание, покриващо предпочитанията на всеки член на семейството. 

Тези и още интересни заглавия можете да гледате в Arena Play, част от EON Видеотека на Vivacom.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай