Неочаквани обрати в „Ягодова луна“

Търсенето на истината отново ще води Георги по пътя към справедливостта

Неочаквани обрати в „Ягодова луна“ | StandartNews.com

В единадесети епизод на „Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели на много екшън, изненади в сюжета и разтърсващи събития. Отвличане и убийство ще бележат предпоследната серия.

Търсенето на истината ще води отново Георги (Александър Сано) по пътя към справедливостта, до която той е твърдо решен да стигне. Той ще поиска среща с Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и ще му сподели за уликата, която е намерил на мястото на пожара и отново ще го обвини за смъртта на баща си. Ангел няма да остане равнодушен в ситуацията и ще потърси обяснение от Живака (Стефан Иванов) за намерената бутилка в изгорялата къща. Пожарникарят няма да се примири с обвинението и ще сподели съмненията си по въпроса, а Ангел от своя страна ще му постави нова задача.

Емоционален разговор между Рая (Радина Боршош) и Любо (Асен Блатечки) ще покаже невероятната промяна в младото момиче и ще накара и двамата да признаят някои истини за отношенията и миналото си. Междувременно Любо ще направи интересно предложение на Светла (Стефка Янорова), на което тя ще отговори без много колебания.

Чавдар (Деян Донков) ще вземе изненадващо решение да посети старата си приятелка и колега Цвета (Невена Бозукова). Той ще опита да говори с нея и да върне дължимото от Ангел, за да може бившата счетоводителка да живее нормално живота си. Двамата ще се върнат към тъмни стари спомени за големия пожар преди 30 години и за последните мигове живот на Димитър (Ивайло Захариев) и бащата на Живака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай