Необратими последици в „Съни бийч“

Любовните и „хотелски“ интриги се заплитат със страшна сила

Необратими последици в „Съни бийч“ | StandartNews.com

Гледаме следващия епизод на новия български сериал „Съни бийч“ отново в петък - от 20 часа по bTV. Телевизионната премиера на продукцията събра пред екрана над 1,1 милиона зрители. В първия епизод лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг тъкмо започна. Плановете на пиколото и разведен баща Гомес /Бойко Кръстанов/, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестра Дарина /Лидия Инджова/ и сваляча с типичен за спасител хумор Младен /Иво Аръков/ се объркаха напълно.

Срещу тях се изправи синът на собственика на хотела Никола /Явор Бахаров/, който в ролята си на новия управител ще започне ударно да разчиства сметките с унизилите го предишната вечер негови служители. Арогантният, но несигурен в себе си наследник, ще приложи подмолни номера на Ивон и ще я принуди да вземе ново решение за живота си.

Хиляди усложнения ще притиснат пиколото Гомес именно в деня, в който трябва да се посвети на сина си Марти, който има рожден ден. Благодарение на своята находчивост той ще се сдобие с чужда лъскава кола, но това ще го сблъска челно с изкусителен флирт с красива и интересна млада жена /Боряна Братоева/. Закачката помежду им обаче ще има изненадващ край. А след своята „първа“ нощ Дарина и Младен намират общ език и изглежда, че между тях ще се роди нещо повече от приятелство.

Създадената според световните кино стандарти продукция „Съни бийч“ завладя зрителите на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. Сред другите актьори са Виттория Николова, Даниел Пеев, Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към тях се присъединяват гост-звезди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай