Нели Петкова с концерт на 3 октомври

Специален гост на шоуто ще бъде Виктор Калев

Нели Петкова с концерт на 3 октомври | StandartNews.com

На 3 октомври под открито небе в парк “Студентски“ е срещата на Нели Петкова със софийската публика. В програмата са включени най-обичаните песни на изпълнителката „Аз и Ти“, „Единствено мой“, „Broken“, „Bоdy“, „Sober“, най-новият и сингъл „Сега е момента“ и други. Специален гост на концерта на Петкова е Виктор Калев, с който ще изпълнят дуетния си хит сингъл „Тук до мен“.  

Концертът на Нели Петкова е част от програмата на „Парк фест“, който ще се проведе от 1-и до 4-и октомври в парк „Студентски“. Събитието ще събере на една сцена едни от най-обичаните музикални звезди у нас. Освен Нели, на сцената ще се качат още Тита, Стефан Вълдобрев и легендарната група “Сигнал”. Участие в концертите ще вземат и невероятният артист Стоян Янкулов - Стунджи, Монти, Петя Алекса и други.

Внушителен лунапарк, арт и хендмейд базар, зони за храна, напитки и спорт на открито са само част от изненадите за всички посетители. Парк  ”Студентски” предлага всички условия за спокойното и приятно провеждане на събитието, а организаторите са се погрижили  за спазването на действащите противоепидемични мерки. Входът е свободен за всички посетители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай