Най-после: първи червен килим след пандемията

Маски, мерене на температура и социално дистанциране белязаха първата филмова премиера от месеци насам

Най-после: първи червен килим след пандемията | StandartNews.com

Първият червен килим след пандемията беше постлан в Холивуд, предадоха от Variety. На 24 юни се е състояла първата филмова премиера от над 3 месеца насам. Последната церемония беше на 10 март по случай излизането на „Bloodshot“ с Вин Дизел, един от последните нови филми.

В сряда вечерта киното The Montalban Theater Rooftop е посрещнало публика за прожекцията на новата инди комедия „aTypical Wednesday“. Въпреки че сградата побира 200 души, на събитието са били допуснати само около 60 госта, съгласно наредбата за ограничен капацитет. Всички били задължени да носят маски и температурата на всеки е била измервана на входа. Купонът се е провел на покрива на киното.

На червения килим били допуснати само 6 фотографа. Репортери въобще не присъствали.

Режисьорът на филма Джей Лий споделя пред изданието, че премиерата се е случила леко изневиделица. От киносалона се свързали с него, за да му съобщят, че им е позволено да отворят врати и да са домакини на церемонията, стига всички ограничителни мерки да се спазват стриктно. Лий бил притеснен, че хората не са готови все още да тръгнат по купони, но се оказало, че всички с нетърпение приели поканата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай