Мерилин Монро и Агата Кристи по Bulgaria ON AIR

Гледаме хитови сериали и филим през април и май

Мерилин Монро и Агата Кристи по Bulgaria ON AIR | StandartNews.com

Пролетта е време за премиери в ефира на Bulgaria ON AIR. През април и май националната политематична телевизия започва да излъчва хитови продукции, спечелили сърцата на милиони зрители по целия свят. Още в края на април тръгва американска тв продукция, спечелила награда на Гилдията на режисьорите в Канада. На 25 и 26 април от 20,30 часа гледаме минисериала „Тайният живот на Мерлин Монро”. Зрителите ще проследят тайните на една от най-мистериозните жени в шоубизнеса. Филмът е базиран на едноименния бестселър на влиятелния биограф Дж. Ранди Тараборели и представя битието на най-голямата прелъстителка в седмото изкуство на миналия век. В кожата на ММ влиза Кели Гарнър, а майката на секс символа играе Нейно величество Сюзан Сарандън. В две поредни недели зрителите ще видят малко известни факти за най-популярната блондинка в света и ще разберат дали е успяла да пребори демоните си.

Още много тайни от света на шоубизнеса ще бъдат разкрити в хитoвия американски сериал „Нереално“. От 27 април всяка делнична вечер от 20,30 часа епизодите надникват зад кулисите на популярно риалити шоу, в което богат мъж търси своята избраница. Зрителите ще видят колко реални са риалити форматите и къде е границата между истината и фалша. Провокативната продукция е създадена от Марти Ноксън и Сара Шапиро. В главната роля влиза Шири Апълби, другите са Крейг Биерко, Фреди Строма, Джош Кели, Натали Кели и други.

Безброй загадки и мистерии очакват зрителите на Bulgaria ON AIR и през май с два минисериала, екранизации по романи на Агата Кристи. На 3 май от 19,30 часа започва „Свидетелят по обвинението“. Тв продукцията е базирана на едноименната история на английската авторка от 1925 година. В три поредни недели минисериалът разплита бруталното убийство на богатата и бляскава англичанка Емили Френч, в чиято роля влиза холивудската актриса Ким Катрал - известна като Саманта Джоунс в „Сексът и градът“, за която получава „Златен глобус”.

От 24 май тръгва друга качествена тв продукция от Острова, базирана на най-продавания криминален роман в света и седма най-популярна книга на всички времена - „Десет малки негърчета“ на Агата Кристи. Лентата се казва „След това нямаше нищо”.

В три последователни недели от 19,30 часа зрителите ще се насладят на психологическия трилър, в който десетима непознати са събрани заедно на изоставен остров, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия. Оказва се обаче, че не са сами – мистериозен убиец започва да ги убива един по един, следвайки текста на детска песничка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай