Талантът на Мерил Стрийп катастрофира в пандемията

Холивудската ветеранка се завърна на терена, но й трябва време, за да влезе пак в ритъм

Талантът на Мерил Стрийп катастрофира в пандемията | StandartNews.com

Култовата Мерил Стрийп призна, че по време на пандемията е позагубила форма и леко се е изложила в нов филм. Холивудската звезда разкри в интервю за "Hollywood Reporter" интересни подробности от снимките на престоящия "Don't Look Up" (2021), в който си партнира и с други звезди - Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс.

"Филмът е за глобална катастрофа. Играя ролята на президент на САЩ", обясни актрисата. Тя разкри още, че колегата й Джона Хил играе ролята на неин син във филма, като също е и началник на кабинета.

"Беше петък, когато снимахме първата сцена и играх много лошо. Бяхме под карантина, трябваше да бъдем много внимателни по време на снимките. Бях съвсем сама. В първата сцена влизам на претъпкан стадион с 20 000 души като президент, лицето ми се появява на огромен екран. Но бях напълно изгубена, не можах да си спомня нищо от сценария", жалва се холивудската ветеранка.

След това Мерил обясни какво всъщност я е притеснило: "Първо, очевидно е, че там изобщо нямаше 20 000 души. Те щяха да бъдат умножени по време на монтажа. По целия стадион имаше статисти. Самотни хора на 6 метра разстояние носеха маски и шлемове. Статистите скандираха в знак на поздрав, но тъй като носеха маски, те звучаха приглушено. Всичко беше толкова зловещо, необичайно и объркващо".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай