Майкъл Кейн се вихри в нов трилър

Две дългоочаквани заглавия тръгват съвсем скоро по родните киносалони

Майкъл Кейн се вихри в нов трилър | StandartNews.com

Две дългоочаквани заглавия тръгват съвсем скоро по родните киносалони. Това са най-новият трилър на култовия режисьор Кристофър Нолан "Тенет" и последната останала продукция от киновселената за мутанти на бившото "20th Century Fox", което беше купено и преименувано от Дисни.

Нолан е режисьор и сценарист на бъдещия си хит. Продуценти са Ема Томас, Кристофър Нолан, Томас Хейслип. В ролите влизат Джон Дейвид Уошингтън ("BlacKkKlansman"), Робърт Патинсън, Елизабет Дебики ("Великият Гетсби"), Арън Тейлър-Джонсън ("Шут в г*за!", "Годзила"), Кенет Брана ("Дюнкерк", "Убийство в Ориент Експрес") и сър Майкъл Кейн.

Джон Дейвид Уошингтън се превъплъщава в Героя в зрелищния екшън-трилър. В борбата си за спасението на света от Трета световна война, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж, но това, пред което се изправя, е извън реалното време, нещо напълно непознато.

Режисьор и сценарист на "Новите Мутанти" е Джош Буун. Продуценти са Саймън Кинбърг, Карън Розенфелт, Лорън Шулър Донър и покойният Стан Лий. В ролите влизат Мейзи Уилямс, Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Алис Брага, Хенри Зага, Блу Хънт.

Twentieth Century Studios и Marvel Entertainment представят оригинален хорър-трилър, в който група млади мутанти са държани против волята им в изолирана болница за психиатрично наблюдение. Когато започват да се случват злокобни и необясними неща, техните нови сили и приятелството им ще бъдат поставени на сериозно изпитание, а те ще трябва да се борят за оцеляването си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай