Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след „Капките“

Поп певицата подготвя новия образ в шоуто

Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след „Капките“ | StandartNews.com

„Щастлива съм, че съм в компанията на някои от най-изявените вокални артисти в България. Притеснявах се много за образа на Софи Маринова, защото тя има световен глас. След изпълнението ми написа, че съм била страхотна и много се е забавлявала“, разказа Мария Илиева в студиото на "Здравей, България". Поп иконата благодари за подкрепата на публиката, журито, колегите и на специалистите, помогнали й с усвоявнето на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които участниците трябва да развият образ и да се превъплътят в друг артист в рамките на седмица.  

„Новият ми персонаж в „Като две капки вода“ е от филма „Най-великия шоумен“. Песента е номинирана за Оскар и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър. 

В понеделник вечер от 20 часа осемте звездни участника отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай