Любо загуби Игрите на волята на крачка от финала

Директна елиминация в капитанската битка отстрани инженера

Любо загуби Игрите на волята на крачка от финала | StandartNews.com

Съдбоносен избор на новите водачи на племената и изненадващ развой на двубоя помежду им определи поредният елиминиран в „Игри на волята: България“. При срещата на двамата новоизбрани лидери на Арената стана ясно, че последната Капитанска битка за сезона ще завърши с директна елиминация и един от тях ще напусне надпреварата за 100 000 лева. Сблъсъкът се оказа последен за изобретателя и отличен стратег Любомир от племето на Жътварите, който се изправи срещу Лазаринов в изпитание за мъжество и сила. Двамата показаха спортсменски дух и воля, но желязното самообладание помогна на собственика на моден бранд да надделее над инженера на крачка от големия финал.

„Яд ме е, че си тръгвам, но това беше напълно възможно да се случи на всеки. Радвам се, че имах възможността да изпитам цялото това нещо. Изобщо не съм ядосан, по-скоро съм щастлив – щастието е състояние на ума. Винаги гледам от позитивната страна на нещата и съм радостен, че имах възможността да премина през битки и изпитания и да бъда тук”, каза Любомир след отпадането си.

Двамата играчи стъпиха на Арената силно мотивирани за победа. Бързина, ловкост и търпение бяха нужни на капитаните, за да се справят с прокопаването на тунел, преминаването на кален ров, хвърлянето на пръти и прекарването на топче през сложен лабиринт. След старта на играта Любомир успя да си спечели малка преднина, но Лазаринов бързо навакса изоставането си. Двамата се движиха наравно при последния компонент от надпреварата, но капитанът на Рибарите успя да овладее емоциите си и пръв прекара последното си топче през лабиринта.

„Знаех си! Това е моят ден! Знам, че съм по-хладнокръвен от Любо и съм много щастлив от победата!”, каза Лазаринов, след като дуелът приключи. Той беше изправен пред съдбовен избор – да избере за себе си имунитет от номинации, който го превръща в сигурен финалист, или да вземе предимство за отбора си в първата Номинационна битка. Отборният дух надделя у Лазаринов и капитанът на сините избра предимството.

В следващите дни още изненади очакват племената – каква игра за запазване на неприкосновеност очаква участниците и кое племе ще отиде на Номинационен съвет?

В понеделник, 30 ноември, предстои първият ден от финалната седмица, в която участниците ще се изправят един срещу друг в индивидуални битки. Зрителите ще имат възможността да видят дълъг епизод включващ два оспорвани сблъсъка с начален час 20.00 часа. А следващият петък ще стане ясно и името на големия победител, който ще си тръгне „Игри на волята: България“ със 100 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай