Събота,

"Лятно училище в музея" за деца през юни

От: Failed to load user -
A
A
A

София. Фондация Изиарт съвместно с ИЕФЕМ–БАН ви представят проекта "Лятно училище в музея" - уникално по рода си лятно училище, което ще се проведе през месец юни в шест столични музея. Децата ще бъдат посрещнати със специално изработена за целта програма.

Проектът е предвиден за деца от първи до четвърти клас, организирани в групи по 20. Идеята е децата да се запознаят по забавен и интересен начин с експозициите и същността на музеите.

Програмата е петдневна /от понеделник до петък/ и ще се провежда през всяка от четирите седмици на месец юни. Включва теоретични и практически занимания всеки ден между 10:00 и 17:00 часа /като се предвиждат почивки и време за обяд/.

Занятията ще се провеждат от квалифицирани специалисти - от съответния музей, а в Музей за история на София, Институт за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН /Етнографски музей/, Национален археологически институт с музей при БАН /Археологически музей/ нашите партньори от Детска архитектурна работилница ще се включат със специално адаптирана програма.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички