Криско влиза в "All Inclusive"

Той ще преобърне плановете на някой от героите в дългосрочен план

Криско влиза в "All Inclusive" | StandartNews.com

Криско влиза в хитовия сериал “All Inclusive” на 18 септември, съобщиха от Нова. Новият епизод тази седмица ще предложи на зрителите още много забавни моменти, а рап звездата ще изиграе себе си. Той се включва в щурите приключения на трите вече познати семейства и ще си партнира с Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София, Маринкова, Йоанна Начева, Явор Борисов и Елени Декидис.

Криско най-неочаквано пристига по време на планинската почивка на останалите във Велинград, а начинът, по който се появява, ще притесни още в самото начало Надя (Йоанна Начева). Тя не е очарована от срещата със звездата и дори е ядосана да го види. Каква е причината за недоволството й, тепърва ще стане ясно.  

Христо (Ненчо Балабанов) първоначално се радва да се запознае лично със звездния гост. Но в момента, в който разбира детайли за пристигането на рапъра в хотела, той застава на нокти и търси обяснение. Ще стопят ли двамата ледовете или ще застанат на различни позиции? Едно е ясно – присъствието на Криско ще донесе със себе си много важни промени, ще създаде приятелства, но и ще преобърне плановете на един нищо неподозиращ човек в дългосрочен план. Повече за ролята си в семейната комедия рапърът ще разкрие лично в ефира на „На кафе“.

Междувременно, в хотела мъжете от трите семейства обединяват сили в обща важна мисия. Надя, която вече е студентка по археология, тръгва по следите на древно тракийско племе – бесите, а Елена (София Маринкова) и Марияна (Елена Атанасова) намират начин да получат така мечтания релакс с масаж от Бали. Какво точно ще се случи ще разберем в следващите епизоди на “All Inclusive”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай