Сряда,

Кой е бащата на Драго в "Братя"?

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Стигнал и до Драго, резултатът от ДНК-експертизата преобръща и неговия свят. Той започва да си пренарежда пъзела от миналото, но истината все му се изплъзва. Подозирайки, че Снежа може би няма да е готова да разкрие всичко до край, той иска незабавно обяснение от Велин. Ще разбере ли, какви мрачни тайни крият неговите родители, кой е биологичният му баща и какво ще се случи със семейството от тук нататък?

Усещайки, че войната между двамата братя влияе много негативно и върху нейното собствено семейство, Мая се опитва да мисли в перспектива. Тя е сигурна, че ще дойде време, в което Драго ще се опита да разори баща си, затова предлага на Велин, да прехвърлят собствеността върху семейния им апартамент на името на Вики. Каква ще е неговата реакция и споделя ли той същите опасения, или напротив?

За да се отърси поне частично от отмъстителните наказания на мъжа си вкъщи, Ива има намерение да се върне в агенцията. Двете с Лора преосмислят решението си да продадат бизнеса и Ива поема отговорността да възстанови дейността на фирмата. Това е лъч надежда за отчаяната жена и тя е готова да се хвърли в работния процес, за да забрави почти разбития си брак.

Калин е пуснал за следене Денис Топал. Той установява, че бизнесменът ходи два пъти дневно в жилищна кооперация. Следователят споделя подозренията си с Борис и го съветва да провери на място. Какво ще открие Боби там и как ще му се отрази това?

Тагове: Братя Епизоди

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички