Какво ново ще видим в А1 Видеотека през май

Майските попълнения ще гарантират на зрителите часове смях и забавление

Какво ново ще видим в А1 Видеотека през май | StandartNews.com

Всеки месец в каталога на А1 Видеотека се добавят нови хитове, а майските попълнения ще гарантират на зрителите часове смях и забавление.

„Джуманджи: Следващо ниво“ е продължението на римейка „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ от 2017-та. Четиримата младежи (Алекс Уолф, Сердариус Блейн, Мадисън Айсман и Морган Търнър), които победиха играта в „Добре дошли в джунглата“, се завръщат. Но когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани установяват, че нищо не е същото. Четиримата герои трябва да се обединят и впуснат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи заедно с новите им спътници Аквафина, Рори Маккан, Дани Глоувър и Дани Де Вито. В „Следващо ниво“ играчите ще трябва да преминат през пустини, гонени от ято озверели щрауси, въжени мостове и ледени планини, разчитайки един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши. Как Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек ще се справят с изпитанията на „Джуманджи: Следващо ниво“?

Дръзката и хаплива комедия „Малката голяма работа“ разказва за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си. Джордан Сандърс (Реджина Хол) е безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Малката версия на Джордaн (Марсей Мартин) пък, след поредното си арогантно и грубо изпълнение, се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ - в деня на изключително важна презентация на възрастната версия.

В семейната комедия „Не си играй с огъня“ главната роля отново се изпълнява от бивша кеч звезда – Джон Сина. При поредната опасна операция смелите огнеборци спасяват трима малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат върнати отново на родителите им. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то от най-непослушните. Докъде ще се разпространи „безпощадният огън“, който само три палави деца могат да предизвикат?

Гледайте още в А1 Видеотека

Сред останалите заглавия в А1 Видеотека през май, са култовият „Жокера“ с участието на Хоакин Финикс, който беше истинска сензация по филмовите фестивали миналата година и който разби световния бокс офис с над 1 млрд. долара печалба; филмът-продължение на хитовия британски сериал „Имението Даунтън“, както и трилърът по Стивън Кинг - „То: Част втора“.

Феновете на Дуейн Джонсън, известен също като „Скалата“, могат да си спретнат филмов маратон с неговите филми, защото екшън комедията „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, в която кеч звездата си партнира с Джейсън Стейтъм, също е налична в А1 Видеотека.

Подходящи за деца, но и за гледане от цялото семейство, са анимациите „Семейство Адамс“ „Сами вкъщи 2“, както и тийн комедията „Момчета за пример“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай