Judas Priest празнуват 50 у нас

Метъл величията ще забият на фестивала "Midalidare Rock in the Wine Valley"

Judas Priest празнуват 50 у нас | StandartNews.com

Метъл величията Judas Priest ще отбележат своята 50 годишнина със световно турне, което ще мине и през България. Легендарните музиканти ще представят най-доброто от култовата си кариера, начело с емблематичния си фронтмен Роб Халфорд. Поводът за пристигането им е новото издание на фестивала "Midalidare Rock in the Wine Valley". Британците са първите обявени хедлайнери.

"Изключително сме щастливи, че Judas Priest избраха нас, за да отпразнуваме този голям момент за групата в България. Поводът всъщност е двоен - през 2020-а Midalidare става на 10 години, така че фестивалът ще бъде наистина специален!", споделя управителят на събитието Александър Алексиев.

"Изборът на Judas Priest не е случаен. Както обещахме, целта на второто издание на "Midalidare Rock in the Wine Valley" е да надгради и развие старта от 2017-а. Турнето на британците ще е нещо несравнимо с досегашните им концерти, за което говори и фактът, че са избрани за хедлайнер на Wacken 2020, а феновете в България ще могат да видят специалното им юбилейно шоу преди това", разказва един от организаторите Алекси Калев.

Второто издание на "Midalidare Rock in the Wine Valley" ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020-а. От днес тридневните билети са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени онлайн. След обявяване на втория хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай