Изпитание и неочаквана изненада в "All inclusive"

Двама важни експерти пристигат в хотела

Изпитание и неочаквана изненада в "All inclusive" | StandartNews.com

Двама важни експерти пристигат в хотела по покана на Елица и Парушев. От тяхната оценка зависи бъдещето на комплекса. В отговор мъжкият лагер е готов за противодействие с нов коварен план, който ще предизвика комичен хаос. До къде ще стигнат този път със стратегията си и ще размисли ли Емил относно бъдещето на бизнеса си?

Пламен разговаря с новопоявилия му се тъст Леонид Кудрявцев. Той не може да проумее къде е бил всички тези години и защо чак сега търси дъщеря си, но е категоричен, че новината за появата на баща ѝ трябва да бъде поднесена на Елена по най-деликатния начин.

Сашко от своя страна не е сигурен, че новопоявилият се роднина има необходимия капацитет за истински дядо. Двамата с Вики са готови да го подложат на тест, за да разберат могат ли да разчитат на него. Как ще се справи Леонид?

Болезнени спомени връхлитат Надя, която си спомня, че днес е годишнина от първата им целувка с Мартин. Нейният най-нов приятел Криско обаче е готов с изненада, с която иска да ѝ се извини за недоразумението с изтеклата информация в медиите. Той ще намери начин да подкрепи каузата ѝ с археологическите разкопки, а след това ще я покани на вечеря. Друга изненада обаче ще преобърне ситуацията в хотела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай