Издадоха последните думи на Тито Джексън

Моменти преди да бъде откаран по спешност в болница в Ню Мексико

Издадоха последните думи на Тито Джексън | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Тито Джексън

Приятели на Тито Джексън разкриха какви са били последните му думи, преди да почине.

Тито Джексън казал на най-добрия си приятел, че „не може да диша“ и „не се чувства добре“ моменти преди да бъде откаран по спешност в болница в Ню Мексико, където по-късно почина от сърдечен удар.

Отиде си легендарен музикант, брат на Майкъл Джексън

Тери Харви Малтбия, бизнес партньор и най-добър приятел на Джексън, каза ексклузивно на DailyMail.com, че той и певецът са били в Галъп, Ню Мексико, и са спрели за малко храна, преди да се върнат по пътя към ранчото на Джексън в Оклахома. 

Малтбия, Джексън и друг техен приятел, Роналд Балфур, били на пътуване от Оуклахома до Калифорния, където тримата взимат ретро колите на Джексън от дома му.

Те стигат до Ню Мексико около 18:00 ч. в неделя и спират близо до търговския център American Heritage Plaza в Галъп, за да хапнат, преди да предприемат дългото пътуване обратно до Оклахома. 

"Тъкмо си тръгвахме и поставяхме горната част на кабриолета, защото започна да вали. Тогава Тито каза: „Гърдите ме болят. Можеш ли да помогнеш на Рони да довърши с покрива на колата?“, каза Тери Харви Малтбия. 

„Той каза: „Не се чувствам добре в гърдите“. Той избърса лицето си, съблече ризата си и все едно някой беше хвърлил кофа с вода върху него."

Малтбия каза, че е сигнализирал на офицерите, които са били наблизо, след което Джексън е бил откаран по спешност в местна болница. 

Миг по-късно състоянието на Тито Джексън се влошава и той умира.

Тялото му се държи под юрисдикцията на Службата на медицинския следовател в Ню Мексико.

"Аутопсията все още не е извършена, докато съдебният лекар чака останките на Джексън да бъдат транспортирани до Албакърки, където ще бъде извършен прегледът", каза Крис Рамирес, говорител на кабинета на медицинския следовател пред DailyMail.com в понеделник.

Стив Манинг, семейният приятел на Джексън и бивш мениджър, потвърди, че 70-годишният мъж е починал от инфаркт. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай