Историята оживява с новите документални поредици в EON Видеотека на Vivacom

Почитателите на документалното кино ще могат да разнообразят горещите летни дни

Историята оживява с новите документални поредици в EON Видеотека на Vivacom | StandartNews.com

През юли EON Видеотека на Vivacom продължава да радва своите зрители с богато разнообразие от вълнуващи документални поредици в каталога на Arena Play. Те разказват необикновени истории, които потапят зрителите в непозната реалност и разкриват тайните на едни от най-интригуващите знаменитости.

Част от документалните заглавия в EON Видеотека включват интригуващия двусериен филм „Зад кулисите на Диор“, който разказва за славното минало и настояще на модната къща и кои са гениите, които стоят зад всеки уникален детайл. В „Спасяването на фара“ зрителите ще разберат за една велика инженерна битка, свързана с преместването на 160-годишен фар от рушаща се скала.

Почитателите на документалното кино ще могат да разнообразят горещите летни дни с още нови заглавия като поредицата „Големият брат ни наблюдава“, разкриваща колко точно днешната реалност отразява темите от два от най-известните антиутопични романа на ХХ век. „Денят, в който Кейт и Уилям се ожениха“ пък ще ги пренесе няколко години назад на 29 април 2011 г. в Уестминстърското абатство, където ще да разберат повече за историята на звездното събитие, пленило света.

В Arena Play, зрителите ще могат да гледат и сериала „Спасени пред камера“, в който са запечатани драматични моменти на хора, рискували живота си за напълно непознати.

Тези и още интересни заглавия, зрителите ще намерят в каталога Arena Play в EON Видеотека на Vivacom. Той се отличава с богатото си съдържание в HD качество и всички заглавия са локализирани на български език – озвучени или със субтитри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай